Download Lagu Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu MP3



Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

Deskripsi:

Title: Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu
Duration:5:04 Min
Hits:0 X
Channel:Pelita Utama
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu

Sepine wengi iki tak rasakne
Mung adem angin koncoku
Kelingan jaman biyen bebarengan
Ngukir janjine ono waduk baran

Nanging akhire aku mbok culne
Janji seng mbiyen mbok ucapke
Loro atiku mergo omonganmu
Kowe ra iso nompo kahananku

Reff.
Matur suwun wong bagus
Gawe loro atiku
Senajan abot urip iki
Ikhlas tak lakoni

Matur suwun wong bagus
Ra iso nompo aku
Bakal tak buktekne
Aku iso urip dewe

Back To ##

Back To Reff
Download Lagu Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu ada di halaman berikutnya. Download Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Happy Asmara - Waduk Baran Ninggal Tatu gratis and free streaming full album terbaru.