Download Lagu Jihan Audy - Demi Kowe MP3



Jihan Audy - Demi Kowe

Jihan Audy - Demi Kowe

Deskripsi:

Title: Jihan Audy - Demi Kowe
Duration:4:42 Min
Hits:1 X
Channel:PT. MUSIK PERDANA KREATIVA
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Jihan Audy - Demi Kowe

dik aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak buktek ke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe tekan matiku

rap :
aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe takan matiku

rap
mergo tresno aku biso adoh paran jaga rasa
godaan teka nanging aku ora ngiwa
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
ono kowe aku wani ngadepi urip iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percaya karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo koe tekan matiku
Download Lagu Jihan Audy - Demi Kowe dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Jihan Audy - Demi Kowe klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Jihan Audy - Demi Kowe ada di halaman berikutnya. Download Jihan Audy - Demi Kowe mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Jihan Audy - Demi Kowe gratis and free streaming full album terbaru.