Download Lagu Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) MP3



Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version)

Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version)

Deskripsi:

Title: Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version)
Duration:5:43 Min
Hits:0 X
Channel:ENY'S PRODUCTION
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version)

dino iki uripku rodo mulyo
kenal cowok omahe suroboyo
cahe sugih koyo anake rojo

pitung dino aku kenal cah suroboyo
tak dolani menyang omahe kono
tekan kono bapake koyok buto

mencak-mencak ngemplang boto
mencak-mencak koyok sapi arep manak
nelongso atiku nelongso
pancen aku wong cilik dudu rojo

sak ben dino diejek karo konco
ora ngerti yen atiku ngempet loro
nanging aku ora rumongso gelo
sing penting aku ikhlas nerimo

mergo kabeh mau cobaan
cobaan kang moho kuoso

pitung dino aku kenal cah suroboyo
tak dolani menyang omahe kono
tekan kono bapake koyok buto

mencak-mencak ngemplang boto
mencak-mencak koyok sapi arep manak
nelongso atiku nelongso
pancen aku wong cilik dudu rojo

sak ben dino diejek karo konco
ora ngerti yen atiku ngempet loro
nanging aku ora rumongso gelo
sing penting aku ikhlas nerimo

mergo kabeh mau cobaan, cobaan kang moho kuoso
mergo kabeh mau cobaan, cobaan kang moho kuoso
Download Lagu Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) ada di halaman berikutnya. Download Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Eny Sagita - Ngamen 8 (Jandhut Version) gratis and free streaming full album terbaru.