Download Lagu Happy Asmara - Kembang Mawar MP3



Happy Asmara - Kembang Mawar

Happy Asmara - Kembang Mawar

Deskripsi:

Title: Happy Asmara - Kembang Mawar
Duration:4:55 Min
Hits:1 X
Channel:Global Musik Era Digital
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Happy Asmara - Kembang Mawar

Udan, udan sing tak enteni
Kanggo nutup eluhku sing milih
Dudu klambi anyar sing tak caos ke jenengan
Nanging kembang mawar sing tak tabur ning sarean

Ambyar, atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki, durung sadar
Dudu kembang tebu sing tukul gampang kanginan
Nanging tapak tilasmu terkenang

Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Dudu sanak, dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang, welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Download Lagu Happy Asmara - Kembang Mawar dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Happy Asmara - Kembang Mawar klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Happy Asmara - Kembang Mawar ada di halaman berikutnya. Download Happy Asmara - Kembang Mawar mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Happy Asmara - Kembang Mawar gratis and free streaming full album terbaru.