Download Lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang MP3



Safira Inema - Opo Kurang Sayang

Safira Inema - Opo Kurang Sayang

Deskripsi:

Title: Safira Inema - Opo Kurang Sayang
Duration:5:25 Min
Hits:1 X
Channel:Langit Biru Record
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Safira Inema - Opo Kurang Sayang

opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..

kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..
aku jan ora nyongko..
kowe iso tego..

nggawe cidro ning atiku
demi wong liyo..
kadang ku pengen takon
kapan kowe iso..

mengerti dan memahami
isi hati iki..
sampai kapan aku..
harus begini..
mbok remuk atiku

tanpo ngerti salahku..
opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..

opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..
kadang ku pengen takon
kapan kowe iso..

mengerti dan memahami
isi hati iki..
sampai kapan aku..
harus begini..
mbok remuk atiku

tanpo ngerti salahku..
opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..

opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..
opo.. aku kurang sayang kowe..

nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..
Download Lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Safira Inema - Opo Kurang Sayang ada di halaman berikutnya. Download Safira Inema - Opo Kurang Sayang mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Safira Inema - Opo Kurang Sayang gratis and free streaming full album terbaru.