Download Lagu Nella Kharisma - Stel Kendo MP3



Nella Kharisma - Stel Kendo

Nella Kharisma - Stel Kendo

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Stel Kendo
Duration:3:35 Min
Hits:6 X
Channel:Nella Kharisma - Topic
Source:Youtube
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Nella Kharisma - Stel Kendo

pengene sugih bondho
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo

pengen akeh duite
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine tetep tenang

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah nggo panik, ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
Download Lagu Nella Kharisma - Stel Kendo dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Nella Kharisma - Stel Kendo klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Nella Kharisma - Stel Kendo ada di halaman berikutnya. Download Nella Kharisma - Stel Kendo mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Nella Kharisma - Stel Kendo gratis and free streaming full album terbaru.